Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5. ÉVAD: 1998-1999

The One After Ross Says Rachel 1998. szeptember 24.   501
Miután Ross azt mondta, hogy Rachel  
Annak ellenére, hogy Ross a pap előtt Rachelt, nem pedig Emilyt mondott, az esküvő valahogy lezajlik, azonban Emily az esküvői fogadásról az ablakon keresztül megszökik. Rachel közben egyfolytában csak azzal foglalkozik, hogy Ross az Ő nevét mondta! Chandler és Monica megegyeznek, hogy csak addig folytatják kapcsolatukat, amíg haza nem érnek, mert hát London egy másik kontinensen van… ám képtelenek kettesben maradni. Ross miközben a repülőtéren vár, hátha Emily felbukkan, és elmennek nászútjukra Athénba, összefut Rachellel. A lány arra biztatja, hogy mindenképpen menjen el Athénba, erre a fiú megkéri, tartson Ő vele. Felszállás előtt Ross visszaszalad a kabátjáért és észreveszi, hogy Emily végignézte, hogyan száll be Rachellel. Ross lekési a gépet, ám Rachel nem.
 
The One With All The Kissing 1998. október 1.   502
A csókolozás  
Chandler és Monica megpróbálja titokban tartani a kapcsulatukat: mikor Joey belép a fürdőszobába Monica kénytelen lebukni a fürdőkádban, a többiek előtt Chandler véletlenül megcsókolja Monicát búcsúzóul, ezért kénytelen az összes lányt megcsókolni. Phoebe bosszankodik, amiért lemaradt a sok londoni mókáról, ezért a többiek elhatározzák, hogy szerveznek neki egy pikniket a Central Parkba, de mivel ez nem tetszik a lánynak, ezért inkább Atlantic Cityt választják. Az induláskor azonban elfolyik Phoebe magzatvize. Miután Rachel visszaérkezik Görögországból, olyan dühös az utóbbi időkben hozott rossz döntései miatt, hogy szerelmi életének irányítását Monica kezébe adja. A megállapodás nem tart sokáig, mert Rachel el akarja mondani Rossnak, hogy még mindig szereti, Monica azonban nem hagyja, ezért barátnője kirúgja. Ross romantikus ajándékokkal akarja visszaszerezni Emilyt.
 
The One With The Triplets, aka The One Hundredth 1998. október 8.   503
A századik rész  
Phoebe szülése miatt a csapat megérkezik a kórházba. Joey videóra veszi az eseményeket, de egyszerre fájdalmak jönnek rá, Mindenki azt hiszi, ezek szimpátiafájdalmak, azonban hamarosan kiderül, hogy vesekövei vannak. Phoebe orvosa odavan Fonzie-ért, mire Ross megpróbál egy megbízhatóbb orvost találni, de csak egy nagyon fiatal külsejű gyakornokot talál, aki nem felel meg Phoebe-nek. Rachel megpróbálja Monicát és saját magát összehozni két ápolóval, ez azonban problémákat okoz Monica és Chandler között. Phoebe meg akarja tartani az egyik babát, és arra próbálja rávenni Rachelt, hogy kérje el Ő neki. Két fiú és egy lány helyett két lány és egy fiú születik, ám az egyik lánynak így is a Chandler nevet adják. Joey is "megszüli" veseköveit Ross segítségével.
 
The One Where Phoebe Hates PBS 1998. október 15.   504
Phoebe gyűlöli a telefonos pénzgyűjtő műsorokat  
Rachel rányit Monicára, aki a hálószobában szexis cuccban Chandlerre vár. Ekkor a lány azt hazudja, hogy egyik munkatársával jár. Elmondja neki, hogy még senkivel nem volt olyan jó az ágyban, mint új barátjával, mire Chandler egy kicsit túlságosan is büszke lesz magára. Ross végre eléri Emilyt telefonon és megbeszélik a dolgaikat. A lány hajlandó New Yorkba költözni, egy feltétellel: ha Ross soha többé nem találkozik Rachellel. Hosszú habozás és tépelődés után a fiú igent mond. Joey bekerül egy telefonos pénzgyűjtő műsorba és azt hiszi, Ő lesz a műsorvezető, ehelyett csak a telefonokat fogadja, ráadásul még a tévében sem látszik. Phoebe elmondja, hogy mennyire gyűlöli az ilyenfajta műsorokat, mivel soha nem válaszoltak a levelére, amit a Szezám utcának írt, miután meghalt a mamája. Joey és Phoebe azon vitatkoznak, hogy létezik-e igazán önzetlen jótett.
 
The One With The Kips 1998. október 29.   505
A dilemma  
Monica és Chandler már torkig van a titkos találkákkal, ezért kitalálnak egy hétvégi alibi-elfoglaltságot a többiek előtt és közös víkendre mennek. Azonban egész idő alatt csak veszekednek, erre a fiú megijed, hogy vége köztük mindennek. Ross megpróbálja felfedni Emilyvel kötött megállapodását Rachel előtt, hogy sohasem találkozhatnak többé. A lány elég rosszul fogadja a hírt, hiszen sem Ross barátságáról nem akar lemondani, sem a csapattól nem akar elszakadni, mint Chandler régi lakótársa, Kip. Joey némi hasonlóságot vél felfedezni Monica és Chandler hétvégéről szóló sztorijaiban és rájön az igazságra. Barátai megígértetik vele, hogy nem mondja el senkinek.
 
The One With The Yeti 1998. november 5.   506
A jeti  
Joey továbbra is hallgat Monica és Chandler titkáról, noha nem túl boldog, hogy hallgatnia kell. Phoebe örököl egy menyétbundát, de mivel a szőrmehasználat ellen van, úgy dönt, elégeti… aztán meglátja magát a tükörben, és másképp dönt. Ross eladja mindenét és egy új lakásba költözik, mert Emily azt szeretné, ha teljesen tiszta lappal kezdenék új életüket. Ross kezdi kissé túlzónak érezni Emily kéréseit és elmondja neki, hogy vagy megbízik benne, vagy a házasságuk sosem fog működni. Emily úgy dönt, nem tud megbízni a fiúban. Rachel és Monica megrémül egy szőrös férfitől, akivel a sötét pincében találkoznak. A "Jetiről" kiderül, hogy nem más, mint Danny, a ház új lakója. Rachelnek megtetszik az új szomszéd, ami nem biztos, hogy viszonzásra talál, bár végül elmennek pizzázni. A "Csúnya Pucér Pasi" újra feltűnik.
 
The One Where Ross Moves In 1998. november 12.   507
Ross beköltözik  
Emily unokatestvére kirúgja Rosst a közös lakásból, így beköltözik Chandler és Joey lakásába. Ross viselkedése enyhén szólva kellemetlen, ezért a fiúk megpróbálják rávenni, hogy költözzön saját lakásba… még ha az nagyon kicsi is. Bűntudattól vezérelve aztán mégis elintézik, hogy Ross ne tudja kibérelni a lakást. Phoebe egy Larry nevű egészségügyi ellenőrrel randizik, akivel Monica éttermében ismerkedett meg. Először elkápráztatja a hatalom, amivel a srác rendelkezik, hiszen bármelyik éttermet bezárathatja, de hamarosan rájön, hogy így elfogy az összes hely, ahol enni lehet. Rachel meg van győződve róla, hogy Danny oda van érte és az, hogy igazából nem törődik vele, csak álca.
 
The One With All The Thanksgivings 1998. november 19.   508
A legrosszabb hálaadás  
Monica hálaadási vacsorája után a csapat minden tagja elmeséli élete legrosszabb hálaadását. Visszaidézik, hogyan tudta meg Chandler, hogy válnak a szülei (1978-ban), hogyan vesztette el Phoebe - kétszer is - a karját korábbi életeiben (1862-ben és 1915-ben), hogyan szorult be Joey feje egy pulykába (1992-ben), Chandler hogyan sértette meg Monica érzéseit és a lány hogyan állt a tervezettnél is nagyobb bosszút a fiún, amikor véletlenül levágta az egyik lábujját (1988-ban).
 
The One With Ross's Sandwich 1998. december 10.   509
Ross szendvicse  
Joey hagyja, hogy rossz fényben tűnjön fel, csak azért, hogy megmagyarázza azokat a különös eseteket, amelyek elárulnák Monica és Chandler kapcsolatát: alsónadrág a kanapén, női borotva a fiúk fürdőszobájában, gyertyafény és videokamera, meztelen fénykép Monicáról. Megfenyegeti Őket, hogy amennyiben nem jönnek elő valami jó sztorival, ami tisztára mosná Őt a többiek előtt, elmondja az igazságot Mindenkinek. A dolog rosszul sül el, így Joey azt mondja, hogy lefeküdt Monicával Londonban, és a lány azóta üldözi. Phoebe iskolába jár és Rachel vele tart, ám Ő nem veszi olyan komolyan a dolgot, mint barátnője. Rossnak némi gondja akad a haragjával, miután egyik munkatársa megeszi a hálaadásról megmaradt finom húsos szendvicsét. Miután ráijesztett kollégáira, üvöltött a főnökével, pszichiáterhez küldik, aki nyugtatót ír fel neki, és amíg rendbe nem jön, szabadságra kell mennie.
 
The One With The Inappropriate Sister 1998. december 17.   510
A nemkívánatos húg  
Mivel a szabadságon lévő Ross nagyon unatkozik, felajánlja Joey-nak, hogy segít neki forgatókönyvet írni. A helyzet azonban feszültté válik, amikor Chandlerrel "tűzlabda" játékot eszelnek ki és egy sort sem ír a forgatókönyvhöz. Phoebe elvállalja, hogy karácsonyi adományokat gyűjt a szegényeknek, de csak nem kívánt "adományok" kerülnek a kosárba, ezért egyre durvábban viselkedik az utcán. Monica elintézi, hogy Rachel és Danny randizzanak. A randi jól indul, ám Rachel rájön, hogy a fiút szokatlanul szoros szálak fűzik húgához, Kristához.
 
The One With All The Resolutions 1999. január 7.   511
Újévi fogadalmak  
Joey megszervezi, hogy szilveszterkor Ross és Phoebe, Rachel és Ő csókolózzanak, így lehetősége van Monicának és Chandlernek egymást megcsókolni. Mindenki újévi fogadalmakat tesz: Ross megfogadja, hogy minden nap legalább egy új dolgot csinál, Chandler nem tesz csípős megjegyzéseket barátaira… kb. egy hétig bírja, Rachel nem fog pletykálkodni, Joey megtanul gitározni, Monica fényképezni akar, Phoebe pedig repülőgépet vezetni. Miközben legújabb barátnőjével randevúzik, Ross új bőrnadrágja felmelegedik és olyan szűk lesz, hogy nem tudja visszavenni, miután a fürdőszobában levette, hogy egy kicsit lehűtse magát. Joey gitártanára Phoebe lesz, aki különleges módon tanítja az akkordokat. Rachel kihallgat egy szaftos kis beszélgetést Monica és Chandler között, majd meghal, hogy valakinek elmondhassa.
 
The One With Chandler's Work Laugh 1999. január 21.   512
Chandler munkahelyi nevetése  
Rachel megpróbál minél többet kideríteni Monica és Chandler kapcsolatáról, de mikor Rachel nekiszegezi barátnőjének a kérdést, mindig valami gyenge hazugsággal válaszol. Ross rossz hírt kap Emily felől és beleveti magát az éjszakába, majd Janice-szel jön össze. Elég jól indul a kapcsolatuk, ám a lány nem bírja elviselni a fiú örökös nyafogását és szakít vele. Chandler elviszi Monicát egy munkahelyi buliba meg vacsorára a főnökével és annak nejével. A lány ekkor rájön, hogy a fiúnak külön munkahelyi nevetése van, hogy meg ne sértse egyáltalán nem vicces főnökét. Phoebe és Joey madárversenyt rendez.
 
The One With Joey's Bag 1999. február 4.   513
Joey táskája  
Chandler rájön, hogy Monica pocsék masszőr, de nem akarja neki megmondani. A lány elég nehezen dolgozza fel a dolgot, mikor kiderül. Joey egy kifinomult ízlésű figura eljátszására pályázik és Rachel felajánlja, hogy segít neki a meghallgatásra kialakítani külsejét. A Bloomingdale-nél felöltözteti Őt egy megfelelő összeállításban, melynek része egy "férfitáska" is, ami kísértetiesen hasonlít egy retikülre. Sajnos Joey rajongása a táska iránt nem arat osztatlan sikert, elszúrja a meghallgatást. Phoebe nagymamája meghal, Ursula, az ikernővére, már eddig is azt hitte, hogy halott, ezért nem megy el a temetésre. Viszont a temetésen felbukkan Phoebe apukája, id. Frank. Anélkül, hogy felfedné előtte, ki is Ő valójában, találkozót beszél meg vele. Ahol végül is elmondja neki az igazságot.
 
The One Where Everybody Finds Out 1999. február 11.   514
Mindenki rájön  
A "Csúnya Pucér Pasi" elköltözik, Ross megpróbálja kibérelni a lakását. Ádáz küzdelem folyik a lakásért, különböző ajándékokkal halmozzák el, végül Ross úgy dönt, csak akkor kaphatja meg a hőn áhított lakást, ha Ő is a meztelenséget választja, így együtt hódolnak ennek a hobbinak. Phoebe amikor Rachellel körülnéz a "Csúnya Pucér Pasi" lakásában Ross-szal együtt, az ablakon keresztül megpillantja Monicát és Chandlert, ahogy "azt csinálják". Phoebe és Rachel elhatározzák, hogy azt, hogy tudnak a dologról, felhasználják arra, hogy csőbe húzzák a titkolózó párt. Így aztán Phoebe ráhajt Chandlerre, de Monica rájön, hogy kelepce. Belemennek a játékba és Ők akarják megnyerni a játszmát. Végül Ross is megtudja a dolgot, de úgy, hogy átmegy a nagy nehezen megszerzett lakásba és Ő is meglátja Monicáékat egymásnak esni, erre visszatérnek dühöngési problémái, pedig épp visszavették munkahelyére.
 
The One With The Girl Who Hits Joey 1999. február 18.   515
A verekedős lány  
Ross először nagyon dühös Chandlerre Monicával lévő kapcsolata miatt, de mikor megtudja, hogy komolyabb a dolog, felméri a jó oldalát is. A többiek arról beszélgetnek, milyen lesz, ha majd a párnak közös gyerekei lesznek. Chandler egy kicsit megrémül a teljes elköteleződés gondolatától és ez heves vitához vezet kettőjük között. Szerencsétlen bocsánatkérésként a fiú megkéri Monica kezét, amit Ő visszautasít, hiszen még nem érett meg rá a kapcsolatuk, de kibékülnek. Joey egy Katie nevű lánnyal randizgat, aki mindig ütögeti a fiú karját. Ez már Joey-nak is sok, ezért úgy dönt, szakít a lánnyal, de nem meri megtenni az első lépést attól való félelmében, hogy jól megveri a lány. A fiú szerencséjére Katie majdnem összeverekszik Rachellel és azzal fenyegeti meg Joey-t, ha nem áll mellé, elhagyja. Ross beköltözik az új lakásba, de gondja akad a lakóközösségbe való beilleszkedéssel. A házban Mindenki Ross ellen fordul, de Ő partit szervez, hogy megszerettesse magát a lakókkal, ami nem megy túl könnyen, hiszen még Phoebe is "besegít" neki.
 
The One With The Cop 1999. február 25.   516
A zsaru  
Joey azt álmodja, hogy Monica az Ő barátnője, a lány szerint ez azt jelenti, hogy Ő is egy olyan szoros kapcsolatra vágyik, mint az övé és Chandleré. Azt tanácsolja neki, hogy mielőtt lefeküdne valakivel, próbáljon előtte összebarátkozni vele. Miután sikertelenül próbálkozik Rachelnél, megpróbál más nőkkel összebarátkozni, akik azonban olyan vonzónak találják Joey "először csak legyünk barátok" hozzáállását, hogy rögtön ágyba bújnak vele. A kávézóban az egyik párna alatt Phoebe talál egy rendőrjelvényt. Elhatározza, hogy visszaszolgáltatja, de annyira élvezi, hogy rendőrnek adhatja ki magát, hogy nem megy neki. Aztán összefut a jelvény igazi tulajdonosával. Eldobja a jelvényt és elszalad, a rendőr viszont kideríti, hol találhatja meg és randit kér tőle. Ross Rachel társaságában vesz egy új kanapét, de képtelenek feljutni vele a lépcsőn a fiú lakásáig.
 
The One With Rachel's Inadvertent Kiss 1999. március 18.   517
Rachel véletlen puszija  
Rachel állásinterjúra megy a Ralph Laurenhez, ahol véletlenül megpuszilja az interjú vezetőjét, Mr. Zelnert. Visszahívják egy második interjúra, amikor újra félreérti Mr. Zelnert, és jól megmondja neki a magáét. Később, mikor rájön, mekkorát hibázott, újra behívják, letisztázzák a dolgot és megkapja az állást. Ross minden szabadidejét azzal tölti, hogy az ablakban színészkedik, mert azt hiszi, hogy ez szórakoztatja a többieket. Joey megpróbálja megtalálni azt a lányt, aki folyton integet neki Ross házából, de valahogy mindig Ross lakásánál köt ki. Monica rögeszméjévé válik, hogy bebizonyítsa, hogy Chandlerrel még mindig olyan szenvedélyesek, mint Phoebe és rendőr barátja, Gary. Ezt Chandler egy ideig élvezi, végül megérteti a lánnyal, hogy a kettejük kapcsolata ennél már jóval mélyebb.
 
The One Where Rachel Smokes 1999. április 8.   518
Rachel cigizik  
Ben próbajátékra megy egy reklámfilmhez, ahová Joey is elkíséri abban a reményben, hogy Ő is kap egy szerepet. A dolgok elég jól alakulnak, míg Joey nem kerül egy másik fiúhoz és így elkezd versengeni Ross gyerekével. Ráadásul Joey-nak egy kis problémája akad a szövegével. Rachel elkezd dolgozni a Ralph Laurennél, de hamarosan kirekesztve érzi magát, mert minden döntés a cigiszünetekben születik, Ő viszont nem dohányzik. A probléma megoldását abban látja, hogy Ő is elkezd cigizni, a dolog azonban nem túl jól sül el, ezért megpróbálja rávenni a kollégáit, hogy szokjanak le… ami nem tart tovább egy napnál. Phoebe és Monica meglepetés szülinapot tervez Rachelnek. Monica szokásos módon átveszi teljesen az irányítást, így Phoebe-re jut a poharak és a jég szállítása. A lány úgy dönt, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ezekből, és nagy sikert arat.
 
The One Where Ross Can't Flirt 1999. április 22.   519
Ross nem tud flörtölni  
Monica és Chandler vacsorázni mennek, hogy megünnepeljék tíz hónapos évfordulójukat, a fiú azt szeretné, ha barátnője a tőle kapott fülbevalókat viselné. Azonban azt Monica kölcsönadta Phoebe-nek, aki viszont kölcsönadta Rachelnek, Ő pedig elvesztette az egyik felét. Ross úgy látja, hogy Chandler flörtöl a pizzakihordó lánnyal, Caitlinnel, és úgy dönt, hogy Ő is beveti a csábítás e formáját - aminek katasztrofális következménye van. Joey szerepet kapott az Esküdt ellenségek (az epizódban Törvény és rend) című sorozatban, a nagymamája átjön, hogy megnézze Őt, de a teljes szerepét kivágták. Ezért Joey gyorsan rögtönöz egy jelenetet.
 
The One With The Ride-Along 1999. április 29.   520
A járőrözés  
A fiúk járőrözni mennek Garyvel, mivel egy autó motorjának utórobbanását pisztolylövésnek hallja, Joey lebukik és megvédi Rosst is a sérüléstől, Chandler csalódott, hogy nem Őt védte, míg rá nem jön, hogy Joey valójában csak a szendvicsét akarta megmenteni. Miközben Ross lakásában fűszereket keres a Margharita koktélhoz, Rachel hallja, amint Emily - akinek másnap lesz az esküvője - azt az üzenetet hagyja, hogy nem biztos benne, hogy nem volt-e hiba, amikor Ross-szal szakított. Míg Monica és Rachel azon vitatkozik, hogy mit tegyenek, Rachel véletlenül letörli az üzenetet, így megvárja, míg Ross hazaér, hogy elmondhassa neki.
 
The One With The Ball 1999. május 6.   521
A labda  
Gary megkéri Phoebe-t, hogy költözzön hozzá. A lány ezt nem találja túl jó ötletnek, de mivel ez elszomorítja Garyt, végül beleegyezik. Némi tétovázás és határozatlanság után végül összeköltöznek… míg egyik reggel a fiú le nem lő egy madarat, amelyik az ablak előtt csicsergett. Ezért Phoebe szakít vele. Ross és Joey órákon keresztül dobálnak egy labdát anélkül, hogy egyszer is leejtenék, ez hamarosan próbatétellé válik, amihez Monica és Chandler, a "lyukas markú" is csatlakozik. A végén sok óra után meghívják Phoebe-t is, aki csalódott a szakítás miatt, és leteszi a labdát. Rachel ezer dollárért vesz egy szőrtelen, fajtiszta egyiptomi macskát, amilyen a nagymamájának volt gyerekkorában. Bár a többiek szerint ez nem is macska. És ráadásul nem is kedves, össze-vissza karmolássza Rachelt, mire megpróbálja eladni. Végül sikerül rásóznia Guntherre.
 
The One With Joey's Big Break 1999. május 13.   522
Joey nagy kiugrása  
Rachelnek szemfertőzése van, de senkinek nem hagyja, hogy hozzáérjen a szeméhez. Monica végül elviszi orvoshoz, de Rachel nem hajlandó használni a szemcseppet. Mindenki segítségére szükség van, hogy ellásák a lányt. Phoebe nagyon dühös Rossra, de már nem tudja, hogy miért. Joey megkapja a Las Vegasban forgatandó, Shutter Speed című független film főszerepét. Chandlerrel elindulnak Vegasba, de Chandler elszólja magát, hogy szerinte ez nem Joey nagy kiugrása, mire Ő kiteszi a kocsiból. Ám mire Joey eljut Vegasba, a filmforgatás anyagi okokból abbamarad, így kénytelen abból megélni, hogy gladiátorjelmezben fényképezteti magát a Cézár Palotája nevű kaszinóban.
 
The One In Vegas, part 1 1999. május 20.   523
Las Vegasban, 1. rész  
Monica összefut Richarddal, de nem akarja Chandlernek elmondani, mert fél, hogy ez tönkretenné az évfordulójukat. Vesz két repülőjegyet Las Vegasba ajándékképpen, mert a fiúnak lelkiismeretfurdalása van Joey miatt. A többiek is velük tartanak, bár Ross és Rachel a munka miatt csak egy nappal később mennek. Phoebe mindent a tavalyi londoni úthoz hasonlít, amit a terhessége miatt ki kellett hagynia. És ráadásul elszólja magát Richard miatt. Chandlert látszólag nem érdekli a dolog, ám Vegasban mégis kitör a veszekedés. Az egyedül maradt Rachel meztelenkedik a lakásban, melyet Ross meglát a lakásából, és úgy értelmez, hogy neki szól. Átmegy és elég kínos jelenetet rendez. Másnap a gépen a lány elkezdi szekálni a fiút az előző este miatt, mire mindketten megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy zavarba hozzák a másikat… ezt a versengést az koronázza meg, hogy Ross bajuszt rajzol az alvó Rachelnek. Joey bevallja a többieknek, hogy a forgatás megszakadt, és elhatározza, hogy 100 dollárból annyi pénzt nyer Black Jacken, ami elég a film leforgatásához. A pénzt ugyan elveszíti, de felfedez egy számára sokkal értékesebb dolgot: megismeri kéz-ikertestvérét. Monica elindul bocsánatot kérni Chandlertől, de útban a szobájuk felé egy zsetont talál a földön, amit feltesz kockajátékon… és elkezd sorozatban nyerni. Chandler is keresi a lányt, és meg is találja, amint a nyerés örömében egy mellette álló nyakába borulva örül a szerencséjének…és elindul visszafelé.
 
The One In Vegas, part 2 1999. május 20.   524
Las Vegasban, 2. rész  
Ross és Rachel is megérkezik a kaszinóba, ahol a lány hamarosan rájön, hogy az arca nem teljesen szalonképes. A tintát nem tudják lemosni, ezért Ross-szal az egész napot a hotelszobában töltik és kifosztják a mini-bárt. Már teljesen lerészegednek, mire a lány beleegyezik, hogy lemenjenek a kaszinóba, de csak úgy, hogy kifesti a fiú arcát. A nyerőgépekkel játszó Phoebe-t egy leskelődő halálosan bosszantja, hiszen az idős nénike mindenhová követi és bezsebeli a nyereményt, amikor Ő otthagyja a gépet. Úgy dönt, hogy véget vet ennek, összeszólalkoznak és végül Őt dobják ki a kaszinóból. Joey megpróbálja rávenni kéz-ikertestvérét, hogy törjenek be a show-businessbe, ami idegesíti az embert és Joey-t is kidobják a kaszinóból. Chandler jelenetet rendez, majd együtt folytatják a kockázást. A fiú is belelkesül, és azt mondja, ha a következő dobás is bejön, összeházasodnak. A kockák legurulnak az asztalról, így a dobás érvénytelen, de az egyik kocka pont a sarkán áll meg, és Chandlernek kell eldönteni, hogy mit mutat. Ő azt mondja, hogy nyertek, ezért elindulnak a Kápolna felé. Ott pont vége az előző szertartásnak, és a kitántorgó pár nem más, mint a részeg Rachel és Ross.