Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rachel Karen Greene (Jennifer Aniston)

 

Kép Rachelnek két testvére van. Az első évadban megszökik az esküvőjéről, és Monicával marad. Elkényeztett, Rossal komoly kapcsolata volt (2-3. évad; 4. évad; 10. évad). Először a Central Perkben dolgozik, majd a Ralph Louren-ben is munkát kap.

 

 

 

 

 

 

 

Monica Geller (Couteney Cox Arquette)

Kép Ross húga. A hetedik évadban Chandlerrel összeházasodik, de sokáig azt hiszi hogy Richard (Tom Selleck) az igazi. Chandlerrel Londonban, Ross esküvőjén jött össze. Gyerekkorában kövér volt, Chandler miatt fogyott le (Ezt az ötödik évadból tudjuk meg.).

 

 

 

 

 

 

 

Pheobe Buffay (Lisa Kudrow)Kép

Pheobnek van egy ikertestvére, Ursula. A második évadban tudja meg, hogy van egy féltestvére. A negyedik évad elején ismeri meg anyját, majd terhes lesz, s nem megy el Londonba.

 

 

 

 

 

 

 

Chandler Muriel BingKép (Matthew Perry)

Chandlernek 9 éves korában elváltak a szülei, s apja transzesztita lett. Kiderül, hogy mindenki melegnek hiszi, s Londonban összejön Monicával. A hatodik évadban megkéri Monica kezét, egy évvel később megfutamodik az esküvőjéről, de végül összeházasodik Monicával. Az "Utolsó rész, 1-2" - ben megszületnek a Bing ikrek, s Monicával elköltöznek.

 

 

 

 

 

 

Joseph "Joey" Francis Tribbiani (Matt LeBlanc)

Kép  Joey a gyerekded, szemániás színész, az "Életünk napjai" sztárja. Joey a sorozatban nem jön össze senkivel, bár a 9-10 - ik évadban jár Rachellel. A 10. évad után Los Angelsbe költözik, s a sorozat folytatásaként a Joey (Joey 2004-2006) című sorozatban látjuk.

 

 

 

 

 

 

Dr. Ross Eustace Geller (David Schwimmer)

Kép Ross a sorozat elején vál el feleségétől Carol-tól. A sorozatban ezen kívül még kétszer házasoik (1998 Emily; 2000 Rachel), igaz Rachellel Vegasban berúg, s Rachel kéréséből házasodnak össze.